Atleet in de kijker

Desiree de Bree

Woonplaats:Dordrecht
Sport:Hardlopen
Specialiteit:Lange duurlopen
Persoonlijke Records:10 km in 50’43″rn21 km in 1u49’58″rnMarathon in 3u48’23”

Hoelang beoefen je de sport al?

In 2016 ben ik fanatiek begonnen met hardlopen. Ik heb toen besloten om een marathon te gaan rennen. Op 9 april 2017 was Rotterdam the place to be! Ik deed mee aan de mooiste marathon van Nederland.

Wat is je favoriete training?

Mijn favoriete trainingen zijn de lange duurlopen.

Heb je een vast ritueel voor een wedstrijd? 

Eigenlijk niet echt,.. Belangrijk voor mij is om de periode voor de wedstrijd goed gezond te blijven door gezond te eten en luisteren naar mijn lichaam. Mijn gevoel is erg belangrijk. Ik tracht ook de week voor de wedstrijd voldoende te drinken.

Wat is je favoriete wedstrijd?

Natuurlijk de mooiste marathon van Nederland in Rotterdam. Ik heb er mijn eerste marathon gelopen en het was een fantastische ervaring! Maar ook de 7Heuvelenloop met een parcours van 15km doorheen de bossen vind ik een erg mooie wedstrijd.

Heb je nog een bepaald doel?

Tuurlijk hebben wij hardlopers een doel! Wij willen allemaal toch onze snelste hardlooptijden vermorzelen? Pr’s rennen daar doe ik het voor! Verder is het natuurlijk ook belangrijk dat je geniet van elk loopje en dat je blessurevrij kan blijven rennen.

Persoonlijke boodschap:

rnIk kreeg de vraag op welke prestatie ik het meeste fier ben. Natuurlijk ben ik superblij met mijn snelste marathontijd die ik liep in Amsterdam op 21 oktober 2018. Maar eigenlijk moet je fier zijn op elke prestatie die je levert. Een korte of een lange wedstrijd of training, elke run is uniek op zijn eigen manier.rnrn** Wil je graag meer weten over mijn avonturen? Dan mag je mij altijd volgen op Instagram ‘SeedyzarC’ .

Atleet in de kijker delen!

Download de GO DARE app op iOS of Android