Privacybeleid

Go Dare hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Go Dare houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Jouw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt; deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy verklaring;
  • Verwerking van jouw persoonsgegevens beperken tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om je uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van jouw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van jouw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van jouw rechten omtrent jouw persoonsgegevens, je hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Go Dare zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Indien je na het doornemen van onze Privacy verklaring, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen, kan dit via de contactgegevens onder aan dit document. Go Dare behoudt zich steeds het recht voor om deze Privacy Policy  aan te vullen en/of te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om zelf regelmatig de toepasselijke policies door te nemen en de laatste versie hiervan in acht te nemen. Deze Privacy Policy werden het laatst bijgewerkt op 27 augustus 2019.

Verwerking van persoonsgegevens van leden

Persoonsgegevens van leden worden door Go Dare verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Communicatie over de clubactiviteiten en/of uitnodigingen;
  • Communicatie over updates
  • Communicatie via nieuwsbrief met o.a. ‘atleet in de kijker’, ‘sport in de kijker’, evenementen in de kijker’,..

Duur van de verwerking

De persoonsgegevens worden door Go Dare bewaard en verwerkt voor een periode die noodzakelijk is in functie van de doeleinden van de verwerking en in functie van de contractuele relatie tussen Go Dare en gebruiker. Go Dare hanteert standaard volgende termijnen: Klantgegevens: 10 jaar E-maillijst: 4 jaar

Rechten

De gebruiker heeft het recht om op elk moment kennis te nemen van zijn persoonsgegevens, alsook voor welke doeleinden Go Dare gebruik maakt van zijn persoonsgegevens. Elke gebruiker heeft het recht Go Dare te verzoeken zijn persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen. De gebruiker kan hiervoor contact opnemen via het contactformulier https://godare.events/contact/. Elke gebruiker heeft het recht om zich uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Dit kan ofwel via het contactformulier https://godare.events/contact/ of onderaan elke nieuwsbrief via de knop ‘ik wens deze mails niet meer te ontvangen’.

Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van jouw persoonsgegevens dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met je niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Klantenservice

Prijzen en betaling
Onze prijzen zijn aangegeven in  euro, alle taksen en BTW inbegrepen, uitgezonderd eventuele verzendingskosten en tenzij anders vermeld en onder voorbehoud van einde voorraad en onvrijwillige fouten in de titel, omschrijving, prijs en hoeveelheid van het product.  Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor typfouten die op onze webshop voorkomen. De producten blijven onze eigendom tot we het volledige bedrag definitief ontvangen hebben. Wij verzenden jouw bestelling na ontvangst van je betaling.  De beveiliging en betaling van de gegevens van elektronische betaling gebeurt door het gerenommeerde bedrijf Mollie, een alles-in-één-betaalplatform. U betaalt dus niet rechtstreeks aan Go Dare. Daarom is het mogelijk dat u op uw bankafschriften niet ‘Go Dare vermeld ziet staan, maar wel ‘Mollie’ of ‘STG Mollie Payments’.  Via Mollie kan u direct door middel van onderstaande manieren uw bestellingen betalen. Voor u is deze service gratis.

  • Bancontact
  • Kredietkaart

Het veilig aanbieden en afhandelen van uw transacties gebeurt uitsluitend onder strikte veiligheidseisen. Dagelijks wordt het Mollie netwerk gescand op diverse veiligheidsrisico’s. Wil je meer weten over de betaling die je hebt gedaan via Mollie of Stg Mollie Payments? Dan kun je gebruikmaken van de zoekfunctie op onderstaande pagina om de contactgegevens op te zoeken van het bedrijf waar de betaling naartoe is gegaan. https://www.mollie.com/be/consumers

Leveringsvoorwaarden en verzendkosten
Wij versturen naar België en Nederland en enkel naar een (thuis/werk) adres.  Door het aanvaarden van het pakket, ga je ermee akkoord dat de bestelling in goede orde is toegekomen. Indien het pakket beschadigd lijkt te zijn, moet je het pakket weigeren en laten terugsturen. In dit geval neem je best contact met ons op via e-mail.  Wij zoeken dan zo snel mogelijk een oplossing hiervoor. Verzendkosten: gratis

Retourneren / herroepingsrecht
U heeft als consument het recht aan Go Dare mee te delen dat u afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het artikel of op het sluiten van de overeenkomst.  De kosten hiervoor betaal je zelf. Wij vragen uitdrukkelijk om in dit geval een mail te sturen naar info@godare.events waarin u uw rekeningnummer vermeldt. Zo kunnen wij de retourzending snel verwerken.  Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug. Je kan het pakket retourneren via bpost of een zelfgekozen koerier.  De artikelen moeten naar ons worden teruggezonden: Go Dare t.a.v. Stijn Witters Martinlaan 33 B – 3670 Oudsbergen Het herroepingsrecht is niet van toepassing op verpakkingen van voeding en voedingssupplementen die de consument reeds heeft geopend of op zakelijke bestellingen (B2B). Onvolledige, beschadigde, door de consument gebruikte, geopende of bevuilde goederen worden niet teruggenomen.

Privacy

Go Dare respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Go Dare zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Go Dare gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Go Dare zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op.
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een berichtje te sturen naar info@godare.events

Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Go Dare. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Cookiebeleid

Wat zijn cookies? 
Tijdens het surfen naar websites worden cookies in de vorm van tekstbestandjes op de harde schijf van het toestel van de bezoeker geplaatst. Bij een volgend bezoek aan dezelfde website kunnen deze gegevens opnieuw opgevraagd worden.

Waarom worden cookies gebruikt?
Cookies zijn nodig om gebruik te kunnen maken van bepaalde technologieën. Ze dienen onder andere om specifieke gebruikers voorkeuren te bewaren. Deze cookies zorgen voor een groter gebruiksgemak. Gebruikers binnen bepaalde delen van de Europese unie moeten expliciet hun goedkeuring geven voor het plaatsen en uitlezen van cookies. Deze privacy & cookie policy geeft informatie over de gebruikte cookies en hun doel.

Welke soorten cookies zijn er?
Er bestaan verschillende soorten cookies. Er kan een onderscheid gemaakt worden in functionaliteit, oorsprong en bewaartermijn van deze cookies. Cookies kunnen opgedeeld worden in drie belangrijke categorieën cookies, namelijk de functionele en niet-functionele cookies en de aanvullende cookies.

Cookies aanvaarden/weigeren 
Bij een eerste bezoek aan onze website wordt gevraagd om de cookies al dan niet te accepteren. Het niet aanvaarden van cookies kan mogelijk tot gevolg hebben dat de website of delen ervan niet naar behoren functioneren.

WordPress

CookieBeschrijving
comment_author_xxxxxDeze cookie word alleen gebruikt als een ‘anonieme’ gebruiker een reactie achterlaat – WP plaatst vervolgens uw naam, uw e-mailadres en voorkeur voor abonneren in drie afzonderlijke cookies. Ze moeten alleen de details opslaan.
comment_author_email_ comment_author_urlHetzelfde doeleinde als comment_author_
wordpress_test_cookieWordPress stelt deze cookie in wanneer u naar de inlogpagina navigeert. De cookie wordt gebruikt om te controleren of uw webbrowser is ingesteld om cookies toe te staan of te weigeren.
wordpress_sec_Deze cookies helpen ons om u ingelogd te houden op onze site.
wordpress_logged_in_Deze cookies helpen ons om u ingelogd te houden op onze site.
wordpress_xxxxxWordPress gebruikt deze cookies om uw authenticatiegegevens op te slaan en hun gebruik is beperkt tot het gedeelte van de beheerdersconsole.
wp-settings-xxxxx, wp-settings-time-xxxxWordPress gebruikt deze cookie om uw weergave van de beheerinterface en mogelijk ook de hoofdsite-interface aan te passen.

Plugins

WordFence

CookieBeschrijving
wfvt_xxxxHet wordt gebruikt om een gebruiker bij te houden voor de duur van hun bezoek, zodat we hun pageviews samen kunnen groeperen.
wordfence_verifiedHumanWordfence Security om de site te beschermen tegen kwaadwillende aanvallen.

Woocommerce

CookieBeschrijving
woocommerce_items_in_cartRegistreert of er items zijn in het WooCommerce-winkelwagentje
woocommerce_cart_hashSlaat een gecodeerde reeks op die de inhoud van het WooCommerce-winkelwagentje vertegenwoordigt
wp_woocommerce_session_xxxxDe cookie bevat informatie die de vervaltijd van de klant en de sessie identificeert.
wc_fragmentsNiet geclassificeerd
woocommerce_recently_viewedBevat een array van maximaal 15 recent bekeken producten.

Google

CookieBeschrijving
AIDDeze cookies linken je activiteiten op andere apparaten waarop je eerder bent ingelogd op je Google-account. Op basis hiervan worden de advertenties die je op je apparaten te zien krijgt gecoördineerd en worden conversie gebeurtenissen gemeten.
TAIDDeze cookies linken je activiteiten op andere apparaten waarop je eerder bent ingelogd op je Google-account. Op basis hiervan worden de advertenties die je op je apparaten te zien krijgt gecoördineerd en worden conversie gebeurtenissen gemeten.

DoubleClick

CookieBeschrijving
idWorden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen die gebaseerd zijn op eerdere bezoeken aan onze website.
IDEWorden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen die gebaseerd zijn op eerdere bezoeken aan onze website.

Google Analytics

CookieBeschrijving
__utmaAnalytische cookie die websitebezoek meet (anoniem).
__utmbAnalytische cookie die websitebezoek meet (anoniem).
__utmcAnalytische cookie die websitebezoek meet (anoniem).
__utmzAnalytische cookie die websitebezoek meet (anoniem).
_gaAnalytische cookie die websitebezoek meet (anoniem). Vervalt na 2 jaar.
PREFGebruikt om gebruikers voorrang te bewaren, zoals gekozen taal of andere aanpassingen.
SID’ of ‘HSID’Beschermd gebruikers data tegen ongeauthorizeerde toegang.
_gidSynch met de Google Analytics _gid cookie, deze bewaart per pagina een uniek, anoniem nummer op domein T-Mobile om de user journey te herkennen in Google Analytics. Vervalt na 1 minuut.
_gatDeze cookie houdt geen gebruikersinformatie bij, maar beperkt het aantal aanvragen aan doubleclick.net.

Google Maps

CookieBeschrijving
NIDMet behulp van Google Maps wordt op de contactpagina gedetailleerde informatie over de locatie van de organisatie getoond.
PREFMet behulp van Google Maps wordt op de contactpagina gedetailleerde informatie over de locatie van de organisatie getoond.
SNIDMet behulp van Google Maps wordt op de contactpagina gedetailleerde informatie over de locatie van de organisatie getoond.

Youtube

CookieBeschrijving
ST-_____Youtube Embeded
VISITOR_INFO1_LIVEEen ingesloten Youtube-video verzamelt bezoekersinformatie en aangepaste voorkeursinstellingen.
CONSENTEen ingesloten Youtube-video verzamelt bezoekersinformatie en aangepaste voorkeursinstellingen.
PREFEen ingesloten Youtube-video verzamelt bezoekersinformatie en aangepaste voorkeursinstellingen.
YSCEen ingesloten Youtube-video verzamelt bezoekersinformatie en aangepaste voorkeursinstellingen.

Facebook

CookieBeschrijving
actDeze cookie bevat een unix tijdstempel om bij te houden wanneer een user heeft ingelogd. Als je kiest om ingelogd te blijven wordt deze cookie verloopt na 90 dagen inactiviteit. Anders is deze cookie een sessie cookie.
c_userDeze cookie bevat de user ID van de ingelogde user. Als je kiest om ingelogd te blijven wordt deze cookie verloopt na 90 dagen inactiviteit. Anders is deze cookie een sessie cookie.
datrHet doel van de datr-cookie is om de webbrowser te identificeren die wordt gebruikt om verbinding te maken met Facebook, onafhankelijk van de ingelogde gebruiker. Deze cookie speelt een sleutelrol in de beveiligings  en integriteits functies van Facebook. Verloopt na 2 jaar.
frCookie bestemd voor adverteren op basis van interesses. Deze cookie verloopt na 90 dagen.
presenceDeze cookie wordt gebruikt om de chat status van de gebruiker te bevatten. Bijvoorbeeld om te zien welke chat-tabbladen er zijn geopend. Dit is een sessie cookie.
sbMaakt een gebruikersprofiel aan om relevante advertenties op Facebook te tonen. Verloopt na 2 jaar.
spinMaakt een gebruikersprofiel aan om relevante advertenties op Facebook te tonen. Verloopt na 25 uur.
wdDeze cookie houd de schermgrootte bij om zo de facebook integratie te optimaliseren. Verloopt na 1 week.
xsDeze cookie bevat: sessienummer, sessie geheim en ‘secure’ vlag. Als je kiest om ingelogd te blijven wordt deze cookie verloopt na 90 dagen inactiviteit. Anders is deze cookie een sessie cookie

Identiteit van de verkoper
Go Dare behoort tot Stella & Kometen Ondernemingsnummer: BE 0662.742.404 Gasthuisstraat 59 B – 2340 Beerse info@godare.events

Aansprakelijkheid
De producten die wij aanbieden zijn enkel voor particulier gebruik.  Indien je deze producten gebruikt voor je gezondheid, raadpleeg dan eerst een arts.  Onze informatie is informatief en niet bedoeld als medisch advies.  Ze vervangt geenszins het consulteren van een arts of therapeut en diens diagnose of behandeling.  Go Dare en haar bestuurders en personeel kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor gelijk welke schade die zou voortvloeien door beslissingen gebaseerd op informatie van deze website of van een van hun medewerkers.

Vragen
Als je naar aanleiding van deze Privacy verklaring nog vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

GO DARE Herkenrodesingel 8d.4.01 3500 Hasselt Belgium info@godare.events

Opkomende events