Nanda Smit

Nanda Smit

Ik ben Nanda Smit, verzorgende in de thuiszorg. Ik werk daar met heel veel plezier. Ook ben ik een groot dierenliefhebster. Ik leef thuis met mijn partner en 2 zonen die helemaal vol van de voetbal zijn. Gelukkig laten ze mij vrij in mijn sport

Ik heb namelijk een grote passie voor hardlopen/trailrunning, het liefst lange duurlopen. Om mijzelf energie te geven en te genieten van het buiten zijn in mijn mooie achtertuin. (Ik woon namelijk heel mooi met polder, bos, heide ,duin en strand op loopafstand vanaf mijn eigen voordeur).

Naast mijn vroege diensten plan ik voor mijzelf in de middag een paar keer per week een moment om lekker te kunnen gaan hardlopen. Of natuurlijk een keer in mijn vrije weekenden eerder op de dag.

Ik maak graag foto’s om mijn mooie genietmomenten te kunnen delen. Om mensen te motiveren om er ook lekker op uit te gaan en wat kilometers te maken. Hoeveel dat zijn of met welk tempo dat gaat, is helemaal niet belangrijk. Ook dat breng ik graag over, zodat iedereen zich goed mag vinden in wat hij/zij doet.

Verder zit ik met de mooiere dagen ook graag op de racefiets om lekker wat kilometers weg te trappen.

Wat ik mijn mooiste prestatie vind, is dat ik mijn denkpatroon kon veranderen, ik dacht namelijk dat ik niet verder kon dan een halve marathon. Momenteel heb ik al 5 marathons gelopen en vorig jaar zelfs onverwachts een ultra van 50 kilometer. Dus hierin heb ik mijzelf helemaal overtroffen!

Positiviteit is kracht is mijn motto, mijzelf niet gek laten maken en lekker afgaan op mijn gevoel. Ik ben namelijk een gevoelsmens in alles.

Ik wil daarom ook meegeven om lekker op je eigen gevoel af te gaan, en niks te moeten doen voor anderen. Maakt je echt niet beter of specialer!